FAQ - Hyppigt stillede spørgsmål

Retterne er moderne i stilen og lavet med lokale råvarer. Vi har et tæt samarbejde med vores små lokale producenter. Menuen skifter hver måned. Inspirationen til menuen finder vi i sæsonens råvarer. Den kreative process går i gang når vi står med råvarerne i hænderne. Råvarerne forsøger vi at lade tale for sig selv uden at manipulere for meget med dem.

Holdet på Møf elsker at lege og sammensætte nye smage men samtidig holde et fokus på de klassiske tilberedninger.

På menukortet vil du altid finde 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter.

  • Der kan bookes bord via vores bordbestilling 24 timer i døgnet, et år frem i tiden.
  • Er man flere end 6 personer, bedes man venligst kontakte os, da restauranten er forholdsvis lille. Ved selskaber på 8 personer og derover bedes menuen venligst forudbestilt for at undgå ventetid.
  • Ved frafald eller afbestilling af bord senere end kl. 16.00 den pågældende dag – opkræver restauranten et gebyr på 275 pr. person.
  • Afbestillingspolitik ​ved selskaber på 8 personer og derover. Vi opkræver 50% af regningen, hvis hele selskabet aflyses mindre end 14 dage før afholdelsen. 
    Vi beder venligst om at informere omkring det endelig antal senest 7 dage før afholdelsen. 
    Mindskes antallet efter dette opkræver vi madens pris per udeblivende gæst.

Alle slags kreditkort – undtagen Diners – kan bruges på Møf. Ved betaling med kreditkort pålægges et gebyr svarende til det gebyr, som kortudstederen opkræver.

Hvis du mangler et sted til at holde konfirmation, barnedåb, bryllup eller bare gerne vil invitere nogle mennesker ud – så hjælper vi gerne. Vi kan huse op til 40 personer ad gangen. Ring tlf. 61733333 eller skriv en mail til [email protected] – så svarer vi tilbage med et tilbud, der passer til lige netop Jeres arrangement.

Afbestillingspolitik 

Ved selskaber på 8 personer og derover.
Vi opkræver 50% af regningen, hvis hele selskabet aflyses mindre end 14 dage før afholdelsen. 
Vi beder venligst om at informere omkring det endelig antal senest 7 dage før afholdelsen. 
Mindskes antallet efter dette opkræver vi madens pris per udeblivende gæst.

Har du brug for en gad gaveidé til en du holder af – kan du hente et gavekort hos Møf. Ring eller skriv, så gør vi det klar. Kan afhentes på alle åbningsdage.

Hvis du er i bil, så henviser vi til parkering på Vesterbro Torv, Teglværksgade eller parkering bag ved Superbrugsen. Hvis du lader bilen stå, er der tillige mulighed for at nyde et ekstra glas vin.

Hvis der er ting, du ikke kan tåle eller er vegetar, vil vi gerne vide det dagen i forvejen, så vi kan bestille de rette råvarer hjem, og du kan få en lige så god madoplevelse som de andre.