FAQ - Hyppigt stillede spørgsmål

På Møf har vi ikke så mange dogmer. Michell og Kristine laver mad, som de selv har lyst til at spise, mad med masser af smag. Køkkenet har et internationalt touch. Vi anvender såvel danske som udenlandske råvarer. Hvorfor undgå at spise chokolade, fordi det ikke stammer fra Danmark.

På menukortet vil du altid finde 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter.

  • Der kan bookes bord via vores bordbestilling 24 timer i døgnet, et år frem i tiden.
  • Er man flere end 6 personer, bedes man venligst kontakte os, da restauranten er forholdsvis lille. Ved selskaber på 8 personer og derover bedes menuen venligst forudbestilt for at undgå ventetid.
  • Ved frafald eller afbestilling af bord senere end kl. 16.00 den pågældende dag – opkræver restauranten et gebyr på 275 pr. person.

Alle slags kreditkort – undtagen Diners – kan bruges på Møf. Ved betaling med kreditkort pålægges et gebyr svarende til det gebyr, som kortudstederen opkræver.

Hvis du mangler et sted til at holde konfirmation, barnedåb, bryllup eller bare gerne vil invitere nogle mennesker ud – så hjælper vi gerne. Vi kan huse op til 40 personer ad gangen. Ring tlf. 61733333 eller skriv en mail til [email protected] – så svarer vi tilbage med et tilbud, der passer til lige netop Jeres arrangement.

Afbestillingspolitik
Vi opkræver 50% af regningen, hvis hele selskabet aflyses mindre end 14 dage før afholdelsen.
Vi beder venligst om at informere omkring det endelig antal senest 7 dage før afholdelsen.
Mindskes antallet efter dette opkræver vi 50% af madens pris per udeblivende gæst.

Har du brug for en gad gaveidé til en du holder af – kan du hente et gavekort hos Møf. Ring eller skriv, så gør vi det klar. Kan afhentes på alle åbningsdage.

Hvis du er i bil, så henviser vi til parkering på Vesterbro Torv, Teglværksgade eller parkering bag ved Superbrugsen. Hvis du lader bilen stå, er der tillige mulighed for at nyde et ekstra glas vin.

Hvis der er ting, du ikke kan tåle eller er vegetar, vil vi gerne vide det dagen i forvejen, så vi kan bestille de rette råvarer hjem, og du kan få en lige så god madoplevelse som de andre.

Empty section. Edit page to add content here.